آخرین مهلت ثبت نام: 02 اردیبهشت 1398
آخرین مهلت ارسال مقاله: 04 اردیبهشت 1398
تاریخ برگزاری: 11 اردیبهشت 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه مازندران، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی
حامیان: دانشگاه مازندران، دانشگاه فردوسی مشهد، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه علم و فناوری مازندران، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دانشگاه گیلان، پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، دانشگاه هرمزگان، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، دانشگاه علوم پزشکی بابل، دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران، استانداری مازندران، بسیج اساتید دانشگاه مازندران، صدا و سیمای مازندران، دانشگاه امام صادق علیه السلام، ستاد بزرگداشت دهه غدیر، مرکز فرهنگی - دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، دانشگاه خلیج فارس، دانشگاه زابل، سیویلیکا، مقالات علمی کنفرانس و ژورنال جستجوی مقالات فارسی، دانشگاه امام صادق پردیس خواهران، وزارت کشور
روزشمار همایش:
  • تاریخ برگزاری: -220 روز مانده
  • آغاز دریافت مقالات: -411 روز مانده
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -227 روز مانده
شنبه 07 اردیبهشت 1398
فوری - مهم- فرمت ارائه مقاله بصورت پوستر در همایش
فرمت ارائه مقاله بصورت پوستر در همایش

پوستر بایستی در اندازه 70cm(ارتفاع) و 50cm(عرض) و به صورت طولی(portrait) باشد.

- اطلاعات مربوط به اندازه و فونت بخش­های مختلف پوستر در فایل پیوست ارائه گردیده است.

- پوستر بایستی جذاب، گویا، مختصر و مفید بوده و به خوبی سازماندهی شده باشد.

- پوستر باید کلیه نکات ضروری مربوط به یک مقاله کامل یعنی عنوان مقاله، نام نویسنده اصلی و نام دیگر نویسندگان، نام دانشگاه یا مؤسسه و پست الکترونیکی نویسنده مسئول، چکیده، مقدمه، بحث و نتیجه­گیری و منابع را دارا باشد.

- در تهیه پوستر از نوشتن مطالب زیاد خودداری شود و در عوض سعی گردد از طرح، تصویر و روش­های ابداعی استفاده شود تا مطالب در مدت کوتاهی به خواننده منتقل شده تا هدف از ارائه مقاله به صورت پوستر تأمین گردد.

- مطالب پوستر به نحوی ارائه گردد که از فاصله یک متری به راحتی برای مخاطب قابل خواندن باشد.

- عکس‌‌ها و تصاویر باید به صورت واضح باشند.

- تا حد امکان مطالب به نحوی ارائه شوند که از کلیه فضای اختصاص­یافته استفاده شود.

- پوسترها باید به صورت رنگی، پرینت و لمینت شده باشند و از چسباندن برگه­ها روی مقوا خودداری شود.

- چسب و ابزار لازم برای نصب پوسترها در ورودی سالن محل نصب پوستر­ها قرار داده خواهد شد.

- لطفاً از نصب کاغذهای کوچک مجزا به صورت کنار هم خودداری نمایید.

- توصیه می‌شود از تبدیل تمامی متن مقاله پذیرفته‌شده به پوستر پرهیز شود، بلکه فقط نکات اصلی آن به ‌صورت خلاصه‌شده همراه تصاویر، نمودارها و جداول ارائه شوند.

- در زمان‌های مشخص شده در برنامه همایش در محل نصب پوستر خود حضور بهم رسانید تا به سؤالات بازدید‌کنندگان پاسخ دهید.

- گواهی ارائه مقاله به صورت پوستر فقط به کسانی اعطاء خواهد شد که پوستر خود را در زمان و تاریخ اعلام شده در محل مربوطه نصب کرده باشند. بدیهی است عدم نصب پوستر منجر به عدم صدور گواهی ارائه خواهد شد.